OVER FAMILY Winsum

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Winsum

Blijf gezellig eten bij Family Winsum of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family 't Centrum in Winsum staan wij voor jou klaar om jou de lekkerste friet, snacks, broodjes en andere maaltijden te serveren. Je vindt ons tegenover de molen in het gezellige winkelstraatje in Winsum. Bij ons kan je gratis voor de deur parkeren. Zo geniet jij nog sneller van jouw favorieten Family maaltijden.  

Gelegen in het mooie centrum staan wij onder andere bekend om ons ruime assortiment broodjes. Daarnaast zijn onze huisgemaakte premium burgers erg populair in Winsum en omstreken. Onze huisgemaakte burgers zijn van heerlijke slagerskwaliteit. Heb jij ze al eens geproefd?   

Sfeer en persoonlijke bediening zijn voor ons erg belangrijk. De gast staat centraal. Bij Family Winsum voelt iedereen zich welkom en onze gasten komen dan ook graag terug.  Met onze jarenlange ervaring en lokale bekendheid weten wij wat de gast belangrijk vindt.

We zien je graag, bij Family ‘t Centrum Winsum! 

“Wil je eens iets anders proberen? Wij kunnen de frites special Winsum zeker aanbevelen: dit zijn krokante frietjes met gebakken ui, cowboyvlees, curry én Joppiesaus.” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Winsum staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion